Apie mus
Kur saugomos tradicijos
Mūsų įmonės istorija prasidėjo Rusnės miestelyje, kur žmonių gyvenimo būdas nuo seno susijęs su žvejyba. Rusnės gyvenvietė pirmą kartą paminėta XIV a. pab. kryžiuočių metraščiuose. Miestelis įkurtas Nemuno deltos saloje, tarp Atmatos ir Skirvytės upių (per vidurį teka Pakalnės upelis). Tad pati miestelio padėtis sąlygojo vieną pagrindinių gyventojų užsiėmimų – žvejybą. O gausus laimikis vertė ieškoti būdų kaip išsaugoti žuvį kuo ilgesniam laikui tinkamą vartojimui. Čia nuo seno žuvis buvo rūkoma, sūdoma ir vytinama. Mūsų įmonė tęsia prosenelių tradiciją ir naudoja tik šiuos tradicinius žuvies apdorojimo būdus.
Apie mus
Istorija
„Rusnės žuvis“ – įkurta 1995 metais. Nuo pat įmonės įsikūrimo pradžios, mes subūrėme stiprią bei patikimą darbuotojų komandą ir siekėme aukščiausių žuvies apdorojimo standartų, naudojant tradicinius žuvies apdorojimo būdus: šaltą, karštą rūkymą, vytinimą, sūdymą, marinavimą. Tokia strategija buvo teigiamai įvertinta mūsų produkcijos vartotojų, kas leido sėkmingai vystyti verslą.
2011 metais padidėjus mūsų produkcijos poreikiui buvo pastatytos naujos modernios gamybinės patalpos Grabupiuose, kur gamyba vystoma iki šiol. Sunkaus ir kruopštaus darbo dėka „Rusnės žuvis“ tapo žinoma žuvų perdirbimo įmonė šalyje.
Mūsų produktų asortimente rasite ne tik įprastos karštai ar šaltai rūkytos žuvies, sūdytos arba marinuotos silkės produktų, bet ir įvairiausių žuvų iš skirtingų pasaulio vietų.
Tvari įmonė
Tradicijos, natūralumas, tvarumas
Mūsų įmonė, siekdama užtikrinti tvarią ir aplinką tausojančią veiklą, deda pastangas racionaliai naudoti gamtos išteklius maisto produktų gaminimo procese. Tradiciškai rūkymas buvo sukurtas kaip būdas kuo ilgiau išsaugoti maisto produktus. Rūkytų maisto produktų galiojimo terminas yra ilgesnis nei įprastos virtos ar keptos žuvies, todėl rūkyta žuvis ilgiau tinkama vartoti. Ilgesnis maisto galiojimo laikas leidžia mažinti maisto švaistymą šeimos ūkyje ir tuo pačiu skatina taupiau naudoti natūralius gamtos išteklius.
Rūpinamės savo produktų vartotojų sveikata, todėl gaminame nekenksmingą maistą. Natūralios buko ir juodalksnio pjuvenos suteikia unikalų skonį ir aromatą mūsų rūkytai žuviai. Ši tradicinė technologija leidžia ne tik išsaugoti autentišką produktą, bet ir yra mažiau kenksminga nei maisto apdirbime naudojami įvairūs tirpalai imituojantys rūkymo procesą.
„Rusnės žuvis“ tęsia mūsų prosenelių tradicijas ir yra įsipareigojusi gaminti tik kokybiškus tradiciškai apdirbtus produktus taip prisidedant prie tvarumo bei aplinkos saugojimo.
Mūsų žuvies gaminius rasite šiose prekybos vietose
Stengiamės, kad mūsų kūryba taptų žinoma ir lengviau pasiektų pirkėjus. Dėl šios priežasties bendradarbiaujame su didžiaisiais prekybos centrais Lietuvoje.