Rusnės žuvis
Žuvies gaminiai
Karšto rūkymo žuvies gaminiai
Žuvis rūkoma karštu būdu, naudojant tik natūralias buko ir juodalksnio pjuvenas, kurios suteikia
jai išskirtinį skonį.
Šalto rūkymo žuvies gaminiai
Šis rūkymo metodas leidžia išlaikyti žuvies natūralų skonį, suteikiant jai subtilų rūkymo aromatą, kuriuo galima mėgautis kiekvieno kąsnelio metu.
Vytinti žuvies gaminiai
Vytintos jūros gėrybės - skanūs užkandžiai, kupini skonio ir baltymų, tačiau juose mažai riebalų ir kalorijų.
Sūdyti, marinuoti žuvies gaminiai
Marinuota ir sūdyta žuvis yra skanus ir tradicinis patiekalas. Marinavimas ir sūdymas padeda minkštinti žuvies mėsą, tuo pačiu suteikiant ypatingą prieskoniais pripildytą skonį.