Rusnės žuvis

Žuvies gaminiai

Karšto rūkymo žuvies gaminiai

Žuvis rūkoma karštu būdu, naudojant tik natūralias buko ir juodalksnio pjuvenas, kurios suteikia
jai išskirtinį skonį.

Šalto rūkymo žuvies gaminiai

Šis rūkymo metodas leidžia išlaikyti žuvies natūralų skonį, suteikiant jai subtilų rūkymo aromatą, kuriuo galima mėgautis kiekvieno kąsnelio metu.

Vytinti žuvies gaminiai

Vytintos jūros gėrybės - skanūs užkandžiai, kupini skonio ir baltymų, tačiau juose mažai riebalų ir kalorijų.

Sūdyti, marinuoti žuvies gaminiai

Marinuota ir sūdyta žuvis yra skanus ir tradicinis patiekalas. Marinavimas ir sūdymas padeda minkštinti žuvies mėsą, tuo pačiu suteikiant ypatingą prieskoniais pripildytą skonį.